InfoMunca

STRUNGAR - GERMANIA (plecare imediată) (Germania)

- Execută lucrări de prelucrare prin: așchiere, găurire, frezare și polizare; - Pregătește si verifică echipamentele de lucru din dotare. Reglează vitezele de avans transversal și longitudinal; - Pregătește piesele de reparat și semifabricatele în vederea prelucrării; - Pregătește locul de muncă în vederea prelucrării prin așchiere pe mașini de strunjit; - Prelucrează la rece materialele metalice și aliajele; - Prelucrează cu mașina piesele de diferite forme și mărimi, aducandu-le la dimensiunile, acuratețea și finisajul de suprafață specificate; - Intreține echipamentele de lucru din dotare; - Verifică zilnic integritatea legăturilor la priza de pământare și a echipamentelor din dotare; - Gestionează deșeurile rezultate în funcție de tipul acestora; - Utilizează dispozitive de măsură pentru controlarea pieselor finite; - Se îngrijește permanent de integritatea și buna funcționare a uneltelor și dispozitivelor folosite în cadrul activității desfășurate; - Execută și alte sarcini conform specificului locului de muncă solicitate de șeful direct și de conducerea companiei.
Ţara: Germania
Profesie: Uzine / Fabrici / Combinate
Cod ofertă: DE-S
Numarul locurilor de muncă: 4
Cerinţe de limbă Română, Rusa
Vârste preferabile: 20 - 50 ani
Paşaport necesar: RO/BG/PL - UE
Diplome cerute: Specializate
Cerinţele locului de muncă: Experiența nu este necesară, însă este un mare avantaj în selectarea sarcinilor zilnice.
Programul de lucru: 8-10 Ore / zi Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri, Sîmbătă.
Durata contractului de angajare: 3 luni.
Transport asigurat: Asigurat de Angajator gratuit de la locul de trai spre locul de muncă.
Cazare asigurată: Cazare gratuită, asigurată.
Masa asigurată: Neasigarată.
Salariu oferit: 1200,00 € - NETTO.
Alte bonusuri oferite angajatului: Asigurare Medicală. Asigurare Socială. Bonus la salariu pentru ore lucrate suplimentar programului. Bonus la salariu pentru productivitate.

Ghidul succint

1. Contactați oficiu  Info Munca

2. Prezentați actele necesare
- Pașaport de călătorie in străinătate valabil cel putin 12 luni.
- Buletin de identitate valabil cel putin 12 luni.
- Certificat de căsătorie/divorț.
- Toate diplomele de studii.
- Carnet de muncă.  Permis de conducere. Livret militar.
- Alte certificate de calificare profesională, participare la cursuri de instruire, stagieri.

3. Interviul cu angajatorul din străinătate

4. Depunerea pachetului de acte

5. Obținerea vizei și plecarea către angajatorul din Uniunea Europeană