InfoMunca

Germania-Sortarea coletelor (1.100 €) (Germania)

Lucrul se va desfășură preponderent în încăperi închise din cadrul depozitelor. Durata contractului este de minim 3 luni, insa in conditiile contractuale intra perioada de proba de 8 săptămîni, in timpul carora angajatorul poate lua decizie de neprelungire a contractului de munca in cazul lipsei unei atitudini serioase din partea angajatului. Dacă angajatorul este satisfăcut de muncă prestată, angajatul poate fi angajat pe operioadă nedetrminată de timp. Programul de lucru – 6 zile pe săptămînă. La început, angații vor trece un curs de instruire. În acest sens, Angajatorul organizează un curs de instruire. Lucrul este preponderent de luni pana vineri, insa sunt ore de sambata care vor fi lucrate de angajat la discretia lui proprie. Permisul de conducere - este un mare avantaj, deoarece lucratorul poate face distribuirea coletelor, si poate sa conduca automobilul companiei cand vine si pleaca de la lucru. Salariul se achita lunar, pana la data de 10 a fiecarei luni. Salariul se achita pe card bancar deschis de angajator pentru angajat, sau cash in contabilitatea angajatorului daca lucratorul nu doreste sa i se deschida cont in banca. Salariul este de 9,00 Euro/ora Brutto, si de 6,00 Euro/ora Netto. Adica, numarul de ore lucrate de catre lucrator se va inmulti cu 6 Euro pentru ca angajatul sa calculeze care va fi salariul de facto la sfarsit de zi, saptamana, luna. Numarul de ore minim lucrate pe saptamana este de 40, conform Legislatiei Germaniei. In cazul in care vor fi ore suplimentare, angajatii vor fi intrebati daca doresc sa lucreze suplimentar si astfel sa castige bani mai multi. Nimeni nu va lucra fara acordul amiabil. Permisul de munca, evidenta oficiala in calitate de angajat al companiei germane, la direct, fara intermediari - este asigurata gratuit de catre angajator. Formalitatile de inregistrare fiscala (platitor de impozite) pentru angajat, inregistrare la casa nationala de asigurari in medicina, asigurari sociale, banca pentru cont bancar salarial - este perfectata de angajator. Cursurile de utilizare a scannerului, calculatorului, programului electronic de evidenta si management electronizat al coletelor - este efectuat gratuit de catre angajator. Cursurile de securitate in munca si permisul la locul de munca - este din banii abgajatorului.
Ţara: Germania
Profesie: Muncitori necalificați
Cod ofertă: DE-SC
Numarul locurilor de muncă: 6
Cerinţe de limbă Română, Rusa
Vârste preferabile: 20 - 50 ani
Paşaport necesar: RO Pasaport
Diplome cerute: Studiile nu sunt necesare.
Cerinţele locului de muncă: Experienta nu este necesara, angajatorul va organiza cursuri de cateva zile inainte de demararea procesului de munca.
Programul de lucru: 8-10 Ore / zi Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri, Sîmbătă
Durata contractului de angajare: 3luni/6luni
Transport asigurat: Asigurat de Angajator gratuit de la locul de trai spre locul de muncă.
Cazare asigurată: Cazare Gratuita.
Masa asigurată: Neasigarată.
Salariu oferit: 1.000 €- 1.300 €
Alte bonusuri oferite angajatului: Asigurare Medicală, Asigurare Socială, Bonus la salariu pentru zilele de weekend si sarbatori lucrate

Ghidul succint

1. Contactați oficiu  Info Munca

2. Prezentați actele necesare
- Pașaport de călătorie in străinătate valabil cel putin 12 luni.
- Buletin de identitate valabil cel putin 12 luni.
- Certificat de căsătorie/divorț.
- Toate diplomele de studii.
- Carnet de muncă.  Permis de conducere. Livret militar.
- Alte certificate de calificare profesională, participare la cursuri de instruire, stagieri.

3. Interviul cu angajatorul din străinătate

4. Depunerea pachetului de acte

5. Obținerea vizei și plecarea către angajatorul din Uniunea Europeană