InfoMunca

Despre noi

 

Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în  prestarea  serviciilor de angajare legală a cetățenilor moldoveni în  Uniunea Europeană. În mod prioritar, suntem specializați în plasarea legală în câmpul muncii în Polonia.

La fel, alte țări UE angajează cetățeni moldoveni recrutați de InfoMunca, în special cetățeni cu dublă cetățenie.

Activăm pe piața muncii peste cinci ani, deci avem experiență,  cunoștințe și capacitate pentru prestarea unor servicii de calitate, punînd întotdeauna interesul cetățeanului mai presus decît interesul material al companiei. Avem grijă de persoanele recrutate de noi și plasate la diverse fabrici, uzine, ferme, etc.  din  Polonia  si  alte  țări  UE  chiar  și  după semnarea contractului individual de muncă.

Serviciile prestate de noi sunt complexe și nu se limitează la formalitățile de obținere a vizei. Scopul InfoMunca nu constă doar în perfectarea procedurilor de obținere a vizei de muncă, ci în oferirea unui spectru întreg de servicii începînd cu  plasarea  ofertelor  de muncă peste hotare (anunțurilor) până la susținere, consiliere și suport pentru lucrătorii care deja lucrează în străinatate și au trecut prin compania noastră. Mai jos, vedeți ilustrat întreg spectrul de servicii complexe prestate lucrătorilor:

 

Ghidul succint

1. Contactați oficiu  Info Munca

2. Prezentați actele necesare
- Pașaport de călătorie in străinătate valabil cel putin 12 luni.
- Buletin de identitate valabil cel putin 12 luni.
- Certificat de căsătorie/divorț.
- Toate diplomele de studii.
- Carnet de muncă.  Permis de conducere. Livret militar.
- Alte certificate de calificare profesională, participare la cursuri de instruire, stagieri.

3. Interviul cu angajatorul din străinătate

4. Depunerea pachetului de acte

5. Obținerea vizei și plecarea către angajatorul din Uniunea Europeană